085-3030280 | info@xolt.nl

Jobs

Set Descending Direction

3 Item(s)

per page
  1. Stagiaire commerciële binnendienst

    Wat doen wij? Xolt.nl is het nieuwste en snelst groeiende warenhuis online waar je werkelijk alles online kunt bestellen. Van elektronica tot speelgoed, van fietsen tot waterkokers en van parfums tot huishoudelijke artikelen. De afgelopen periode zijn de projecten toegenomen binnen deze jonge en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst stagiaire, die het team kan versterken op korte termijn.

  2. Stagiaire marketing

    Wat doen wij? Xolt.nl is het nieuwste en snelst groeiende warenhuis online waar je werkelijk alles online kunt bestellen. Van elektronica tot speelgoed, van fietsen tot waterkokers en van parfums tot huishoudelijke artikelen. De afgelopen periode zijn de projecten toegenomen binnen deze jonge en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiaire marketing, die het team kan versterken op korte termijn.

  3. Stagiaire PHP

    Wat doen wij? Xolt.nl is het nieuwste en snelst groeiende warenhuis online waar je werkelijk alles online kunt bestellen. Van elektronica tot speelgoed, van fietsen tot waterkokers en van parfums tot huishoudelijke artikelen. De afgelopen periode zijn de projecten toegenomen binnen deze jonge en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiaire PHP, die het team kan versterken op korte termijn.

Set Descending Direction

3 Item(s)

per page